Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2019, 19:06   #23
MdxL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Küçükçekmece olayının tüm detayları! Küçükçekmece’deki cinsel istismarın yankıları sürüyor…

YaRGuCi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Demek ki okuma yetin bu kadar azmış.Fındık kadar beyni olan karakteri görüyorum şuanda karşımda.İnsanlar verilere göre hareket etmiyormuş demek ki.Kendi düşünce yapınızla şuan çelişiyorsunuz.Demek ki neymiş elle tutulur eldeki verilerde inanmaya yettirmezmiş sadece twittere bakarak yorumlayacaksan eğer.Nerden biliyorsun twitterden bulduğumu..Yazık çok yazık.Her neyse Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az..

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:06 -->-> Daha önceki mesaj 18:04 --

Eren laflarına dikkat et.Yahu senin beynin kaç köşe boş olan belli kardeşim. Ben sana örnek gösterdim sadece günümüz sistemine bakarak sadece yazdığım cümlelerden bunu mu anladın sen ?

Bende sana verdiğim örneğin yanlış olduğunu gösterdim.
Yanlış düşünüyorsun kabul et şunu. Şeriat senin sandıgın gibi güllük gülistanlık değil.
Kendi ailenle bile ( bayan kuzenlerin var ise ) muhatap olamaz oturamaz konuşamazsın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver