|
Ebru Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni nasıl üretiyor ailen? nasıl bir sosyal çevrenin ürününüsün anlamadım.
Kendin neye istiyorsan inan. nasıl yaşayacaksan yaşa. senin inandığın soyut kavramlara herkes inanmak zorunda değil. laik, demokratik düzende sen istediğin gibi yaşayabiliyorsun, ben senin istediğin düzende istediğim şekilde yaşayamıyorum? sen sevap puanları alacaksın, öldüğünde öteki tarafta, evet şeriatı getirdin aferin sana tebriği mi alacağını sanıyorsun? dini yaşa, en iyi müslüman sen ol, cennete git işte. sana ne bizim cehenneme gidecek olmamızdan?seni ne bağlıyor ki?
Hemde bu ********ligin şeriatla ne alakası var o kadar insanın yüreği yanmış anaların yüreği yanmış sen burda zirvaliyorsun..
Valla susayım dedim ama yeter.. |
Yahu kardeşim banane kim neye inanıyorsa inansın.Ama görüyorumda islamafobiciler baya baya varmış.Ben kimseye saçma sapan din konusunda post atmıyorsam kimsede atamaz.Senin ailen nasıl üretmiş sorusunun cevabını bana değil kendine sorman gerekir.O kadar insanın yüreği yandığı için caydırıcı olması açısından şeriat sistemi olsa kimse kolay kolay buna yeltenmez anladın mı.Yeltenirse cezasının çok ağır olduğunu bilir....Bilmem anlatabildim mi..
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:02 -->-> Daha önceki mesaj 19:00 --
Nerden biliyorsun kızlara yazdığımı kafan mı güzel kendinle beni bir tutma tamam mı.Allah ın selamı alınır verilir.Sen buna yazmak diyorsan algoritmalarında sorun var demektir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:04 -->-> Daha önceki mesaj 19:02 --
Her neyse boş konuşuyorsun her zaman ki gibi siz yaza durun.ALLAH akıl fikir ihsan eylesin inanlara inanmayanları da bildiği gibi yapsın son postum.