Cevap: Küçükçekmece olayýnýn tüm detaylarý! Küçükçekmece’deki cinsel istismarýn yankýlarý sürüyor…
| YaRGuCi Nickli Üyeden Alýntý
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajýnýz olmasý gerekir. |
Bana örnek gösterirmisin Þeriat ile yönetiilen bir devlet içerisinde tacizin olduðunu veya olsa bile oransal olarak ne kadar olduðunu ? Ele alalým o zaman.
Ýran; da hiç taciz ile alakalý bir haber okudun mu gazetede yada, duydun mu bültenlerde buna benzer vakalar ? Þahsen ben duymadým.Keza Ýranda bu tür þeylere müsaama gösterilmediði için Ýrandan gelen göçmenler Türkiye'ye girdiði gibi podruma çýkar gibi giyinme tarzýyla karþýlaþýrsýn.Biraz gerçekci olun.Bunun gibi bir çok örnek mevcut.Hepsini de geçtim ben. Mantýksal olarak ele alalým o zaman bu konuyu; "Zina eden kadýn ile zina eden erkeðin her birine yüz deðnek vurun, Allah’a ve âhiret gününe inanýyorsanýz, onlara karþý beslediðiniz acýma duygusu, Allan’ýn dinini uygulamaktan sizi alýkoymasýn. Müminlerden bir grup da onlara uygulanan cezaya þâhit olsun."(Nur, 24/2).
Yukardaki Ayet-i kerime bekar olup bu tür saçma sapan yapan kiþiler içindir.Ancak evli olupta bu tür þeyler yapanlarýn vay haline...... Sorum þu; Zinaya teþebbüs eden, küçük cocuklara istismarda bulunan kiþi veya kiþilere recm cezasý uygulansa; toplum içindeki bu zina oraný, tecavüz oraný artar m ? azalýr mý?
Ayrýca Osmanlý Devleti zamanýnda sadece 2 tecavüz ve 27 hýrsýzlýk olayý yaþandý.Peki bu oranýn düþük olmasýný neye borçlular Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajýnýz olmasý gerekir. benim inancýmda bunun hükmü var ve bu tür durumlarda recm cezasý uygulanabilir.Sizin inancýnýzda yoksa bilemem ama ben sadece sorumun cevabýný almak istiyorum.
|
fýndýk kadar beynin var türlü türlü huyun var. aptalýn teki bir tweet atmýþ gelmiþ burada bize bilgelik taslýyorsun internetten gördüðün þeyleri paylaþ gelsin 2 tecavüz ve 27 hýrsýzlýkmýþ. ne boþ adamsýn ya.
"https://teyit.org/osmanlida-623-yilda-yalnizca-2-tecavuz-ve-27-hirsizlik-vakasinin-yasandigi-iddiasi/"
Konu BLueMooN tarafýndan (25 Nisan 2019 Saat 19:55 ) deðiþtirilmiþtir.
|