Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2019, 21:55   #1815
Rima
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Çok az tanıyor olsamda beyefendi biri

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bazen kızsam da kırılsam da asla kötü niyetli olmadığını bildiğim değerli nadir insanlardan.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Çok kısa tanışma faslımız olmuştu cici bir İf üyesi uzun zamandır göremiyordum sevindim gördüğüme
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Canım abim seviliyorsun

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Nickini de ilk defa görüyorum hiç tanımıyorum

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Laz olması kötü biri olmayacağının kanıtı

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Sevdiğim bir dostum

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Fazla tanımıyorum

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Nickini görüyorum ama tanışmadık henüz en kısa zamanda tanışmak ümidi ile

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver