22 Nisan 2019, 10:33
|
#6197 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Genel Sohbet
| juju Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Baktım uzun zamandır günaydın challenge yapmıyoruz; dedim belki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da gelir de iki challengelarışırız(o nasıl bir kelimeyse). Ayrıca şu çirkin günü bir ihtimal güzelleştirirz.
Günaydın aşkımsu, canımsu, forumun ve gönlümün editör hogaamiyahı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın dedikodu yapmayı beceremeyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın pubg kardeşlerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın babişlerin babişi, minişle lahmacun gömeceğimiz günler çok uzak olmayan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın forumdan uzak kalan ama kahkahası eksik olmayan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın forumun en narin üyesi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım, günaydın tatlış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cığım, günaydın sabah sabah bizi konulara boğan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın sayın yönetim(hemen 'sayın'ı yapıştırdım); @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; günaydın gönlümün yönetimi; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; günaydın banlansanda, sövsende daimi goygoy arkadaşım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın aramıza tekrar dönerek bizi sevindiren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın mesajlarımı silerek illallah ettiren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], vallahi yeter günaydın günaydın.
| Günaydın kardeşim. |
| |