Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2019, 10:27   #6192
oMeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

juju Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Baktım uzun zamandır günaydın challenge yapmıyoruz; dedim belki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da gelir de iki challengelarışırız(o nasıl bir kelimeyse). Ayrıca şu çirkin günü bir ihtimal güzelleştirirz.
Günaydın aşkımsu, canımsu, forumun ve gönlümün editör hogaamiyahı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın dedikodu yapmayı beceremeyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın pubg kardeşlerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın babişlerin babişi, minişle lahmacun gömeceğimiz günler çok uzak olmayan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın forumdan uzak kalan ama kahkahası eksik olmayan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın forumun en narin üyesi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım, günaydın tatlış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cığım, günaydın sabah sabah bizi konulara boğan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın sayın yönetim(hemen 'sayın'ı yapıştırdım); @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; günaydın gönlümün yönetimi; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; günaydın banlansanda, sövsende daimi goygoy arkadaşım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın aramıza tekrar dönerek bizi sevindiren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın mesajlarımı silerek illallah ettiren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], vallahi yeter günaydın günaydın.

Sanada günaydın jujucuk, post silmelerde karıştırıyor olmayasın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver