Konu: İtiraf et
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Nisan 2019, 16:55   #310
Maya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İtiraf et

icime dert oldu vallahi billahi... ona degil ama buraya itiraf etmek istiyorum...
ben cok kotu birseyler yaptim !
yakin dostlarim bilirler yakin zaman oncesine kadar ev arkadasim vardi
kiz bana neler neler cektirdi... Erkek arkadasi eve taht kurmustu resmen evimden cikmiyordu ! ben tabi cinnet halinde hunharca sovuyordum onlara.. neyse bi gun eve gittim cok afedersinizn temizlik imandan gelir calisan insanlariz eve gidince dus almak lazim vs baktim bunlar salonun orta yerine raki sofrasi kurmuslar cinnet gecirdim ... dus mus alamadim ! Ayip yahu elin adami salonumda oturken rahatsiz edici bir durum resmen hayatim taciz ediliyordu....
Velhasilkelam o gun cok dellendim gidim bari elimi yuzumu yikayim dedim ve ne goreyim herif dis fircasini bile tasimis benim evime !!!!
o sinirle -Allahim beni affet- onun o dis fircasi ile lavaboyu fircaladim yikadim !
yaptim bu igrencligi hicte pisman degilim. Ama Allah beni yinede affetsin... Hak ettiler bana aylarca ne cektirdiler bi allahim bi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]m biliyor

Swat
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan