Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2019, 23:55   #8
vioLeta
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: neXus Kimdir?

Canımın en içidir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..
IRC 'de tanıdığım bazen sinirli, ama hep haklı
Ya da ben mi seni hep sinir ediyorum ki ? Halit'ciğim bendeki yerin bambaşkaa. Kızsanda , küssende , sövsende yanımda olan tek kişi sendin. Sadece iyi zamanlar mı ? Tabiki hayır. İyi zamandan çok kötü anlarımda yanımdaydın. Hakkını asla ödeyemem.
Ama o yediğimiz iskenderin daha güzelini ben sana ısmarlayarak belki biraz ödeşiriz ? Ama pasta senden sözün var unutma.

Sırdaşım, canım, değerlim .. IRC 'de, help te yaptıkların muazzam başarılar. Reel hayatta olduğu gibi sanalda da beni hiç yalnız bırakmadın. İyimser kalbin hiç üzülmesin, kırılmasın, mutluluk ile dolsun taşsın. Maviş gözlerin hep hayat dolu baksın.

Her anımda beni dinleyen ve anlayan kişi.. Sadece IRC değil Web de de yaptığın çalışmalarla çokca anılıyorsun.
Bana yaptığın emekler ise sınırsız sayıda..
Herkes iyi olabilir, herkes güzel izler bırakabilir lakin kimse bir tek HALİT edemez !

neXus Kimdir ?
Sorusuna cevabım;

neXus HER ŞEYDİR, ADAMDIR.
Ne IRC 'e ne de bu Hayata Senin gibi bir adam daha gelmedi gelmeyecek.

Her şeyin en güzelleri seninle olsun Minnak'ım.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver