Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2019, 23:56   #6093
Maya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yaaaa seni yerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :*** oh ohh afiyet olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) yarasın :*

Valla okurken yoruldum ya senin yaşam daha hareketlii

tamam cheapter 2 yapayim bu hafta iciydi

simdi sira haftasonu....

cumartesi pazar calismiyorum ama 2. shiftim basliyor....
malumunuz tek yasiyorum lakin cumartesi gunleri ailemin doktor randevularini takip ediyorum sonra tum gun orda kaliyorum 5 tane canavar gibi yegen 3 tanesi poncik minik kiz cocugu hala bizi markete gotur diyorlar tamam 200 dolar girdi :d sonra buyukler basliyor hala bizi suraya goturur musun ok sizede eyvallah bide ordan giriyo aksam oluyor abim Ceyyyyyyyyyyyyyyyyyy bizde misin ahhh aksam yemegini sen yapsana ozledim senin yemeklerini aaaa bakkkk tatliyi sakin unutma bi profiterol patlatta sanin yurusun !... yemekten sonra bulasigi vs derken halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bize kitap oku....

o gun zaten evime hic gidemiyorum birak araba kullanmayi anahtari cevirecek guc kalmiyor

pazar gunu geleneksel kahvalti newyorkta ne kadar kuzen kuzen karisi kuzen cocugu varsa mubarek bizdeler onlara aksam 5 e kadar hizmet etmek ne demek bilir misin ????

ben susayim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] intehara meyillendi gibi

Swat
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver