Öyle aşırı bir yoğunluğum iş noktasında yok ama başka şeyler için bir çalışma var ve yoğunluk söz konusu açıkçası. Öyle yani güzelim. Sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor ? Yoğun bir ntempodan sonra dinlenmek sıkıcı geldi değil mi ;p
|
Nkeats Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım kıskandınız mı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin ben en romantik anını biliyorum bence hiç girme o konuya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tabi kariyer önemli. Sana da iyi geldi (: Bana almanca öğretcen mi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pikachu gibi hissettim kendimi:p dövmeyecen değil mi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ahahah benim en romantik halimi anca erkek arkadaşım bilir sen nereden bileceksin jxjxjxj
Ne öğreteceğim sana, belediye öğretsin jxjxjxj Saati 300 ten öğretebilirim ama jxjxjxjx