16 Nisan 2019, 10:28
|
#6041 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Genel Sohbet
| hahahah Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Seni gönlüme etiketledim bebeğimmmmmmmmmmm vuhhuuuuuuuu benden romantik olurmuş bence, olmaz diyenler halt etmiş jxjxjjxjx
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:24 -->-> Daha önceki mesaj 09:22 --
Kariyer önemli bir detay lütfen jxjxj evde sabahtan akşama yatıp, gece forum forum dolaşsam daha mı iyi jxjxjjx Güzel şeyler oluyor, dilerim seninde her şey güzel olur şekerim ;p Ayrıca sizleri unutmam ne mümkün bunun gibi bir platformun bana kattığı güzelliklersiniz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım kıskandınız mı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin ben en romantik anını biliyorum bence hiç girme o konuya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tabi kariyer önemli. Sana da iyi geldi (: Bana almanca öğretcen mi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pikachu gibi hissettim kendimi:p dövmeyecen değil mi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |