Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2019, 20:01   #1
xena
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eğitim Şart

Hayvanları bile eğitebiliyorsak, insanların eğitime ihtiyaç duyduğunu düşünsenize, bundan daha vahim durum olamaz..

Eğitim konusu gerçekten çok ciddi bir durum,bu konuyu hafife almamak lazım.
Özellikle aile bireylerimizin genel ad olarak belirlediğimiz "aile terbiyesi" adında çocuklarımızı ,iyi yetiştirmek , geleceğe, topluma değer katacak,örf ve adetlerimizi doğru bir şekilde, bilinçli bir şekilde eğitilmesinin şart olduğunu düşünmekteyim.

Bu konu hususunda büyüklerimiz genellikle "okullarda öğreniyorlar öğreneceklerini " diye söylentilerini çoğumuz duymuşuzdur. Ben buna karşıyım. Bu şekilde, bu düşüncelerle çocuklarımızı eğitecek olan asıl siz büyüklersiniz.

Bir anne ve babanın çocuğunuza en büyük verecek olan konu ise terbiyedir. Saygıyı, sevgiyi,nezaketi,ince düşünceyi sizlerden öğreneceğini unutmayın. Zaten bu önemli hususları hepimiz biliyoruz değil mi?
Bu konular üzerinden sayısızca yazılar yazıldı çizildi vs vs.. halen ve halen bilindiği üzerine eğitimden yoksun insanlarımız mevcut.

Nezaket sorunları yaşayan bir ınsanın gerçekten çok ciddi bir şekilde kendimizi sorgulamamız gereken bir husus olduğunu bilmelidir.

Hani bir söz vardır; " yedisinde ne ise yetmişinde odur" diye o yüzdendir ki
Eğitim şart..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver