@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: esekherifvari ince esprileri ile yer yer güldüren yer yer düşündüren güzel insan.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sosyal duyarlılığının gayet sağlıklı olduğunu gözlemlediğim, açtığı kilit konu başlıklarıyla forumun nabzını tutmasını bilen kişidir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kendisini takip etme fırsatım olmadı. En kısa zamanda iade-i ziyaret yapacağım. Hatta yaptım bile.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bu adamı ben yorumlamayayım. Birkaç mesajını okuyun anlarsınız.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Foruma geldim geleli şahsımla gayet samimi ilişki kuran, mensubu olduğu meslek ile de bana göre aurasını kat ve kat arttıran naif, sevecen, pıtır pıtır...
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: O avatarın dönüşü... Her fırsatta öveceğim galiba.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kendisi beni çok güzel karşılamıştır, hala unutamam. Daha aktif görmek isterim forumda. Güzel düşüncelerinden istifade edebilmek için sabırsızlanıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yakın zamanda radyo yayınına katılmıştım. Gayet profesyonel yapıyor işini. Tabii forumda da takip ediyorum defaatle.
@X: Aklınızda bir forum kurma fikri mi var? Bu adamı ikna ederseniz başkasına gerek yok, İbrahim halleder. Onun haricinde de muhabbeti çok da sağlamdır ha. Gayet samimi ve içtendir dostlarına karşı.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Geldik can alıcı kısma. Bu kadını yorumlayamayacağım. Çünkü objektif olamayacağım. Can dostu mu diyeyim, mükemmel kişilik mi diyeyim, insaniyetin en kuvvetli hali mi diyeyim... Çok değer veriyorum ona. İyi ki var, iyi ki benimle.
Heyt be! Güzel insanları ağırlamışım. Umarım tüm sevdiklerim(iz)le paylaştığım(ız) hayat daim olur...