|
Maya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cum senin dert ettigin seye bak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben sana getiririm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in dedigi gibi Kutu acma videosu yaparsin hahahahah bende videoyui cekerim :p
Bu arada bende de oyun hastaligi var. Ilk Super nintendom bile hala duruyor Xbox tan PS ye kadar tam teshitaz :p Bilgisayardaki salak sacma online oyunlarindan ziyade CS gibi Pubg gibi vs vs vs Konsol Oyunlar her zaman daha cazip gelmistir...
|
Ozaman bunu ekran görüntüsü aldım, konsol çıktığında yapıştırırım buraya, @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şahitsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Microsoft konsol dünyasındaki en büyük çıkışı xbox 360 ile gerçekleştirdi, konsolun ilk sürümleri sorunlu olsada oyun havuzu aşırı fazla idi + olarak kopya oyun çalıştırması büyük avantaj oldu, 3 tane xbox360 eskittim desem inanırmısın?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)
Ancak Türkiye de pek ses getiremedi, sebebi ise Sony Türkiye oyunlara türkçe dublaj ve alt yazı desteği getirdiği an xbox olayını bitirdi. Herkes senin gibi iyi derece İngilizce bilmiyo @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Son olarak evet konsol oyunları her zaman bana daha cazip gelmiştir, ağzı ile kuş tutsa online oyunlar, bana bi resident evil 2 remake etkisi yaratmaz mesela, Bi the last of us etkisi yaratamaz