Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Nisan 2019, 15:56   #5682
Armerian
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Maya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yarin bizimde Global Audit var sayim mi ne iste ondan bugun benide yok sayin bu 1

2. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana dunyalari getirsem senin gibi kardese az ama evet kosmetik sponsorum oldum ( isim geregi nede olsa )

3. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] selam tatlim oncelikli olarak sana sifir kilonmetre evli ve 8 tane sevgilisi olmayan 1 hatun bulacagim... Bas goz edecegim dugununde 5 i 1 arada takmazsam namerdim.

onun disinda Alkol allahin emri... Zaten o siseleri gumrukten nasil gecirecegimi bilmiyorum :d en son Adana da katliam cikarmis siseleri gumruge vermek icip orda acip cope bosaltmistim ;d neyse ki Gumrukte kanka edindim o sene... Umarim bu sene bana bir kolaylik saglar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ha unutmadan 5 euro ne kizim ? Bikere burada bizimle sohbet etmek `Paha Bicilemez` bir nimettir...

Velhasilkelam ( Ervadan ogrendim bunu Turkce ogretmenim o benim ) Uzun lafin kisasi sizi seviyorum cok ta opuyorum yazi yazacak vaktim yok bugun lakin grup konferansi yaparsaniz hem calisir hemde kulakligi takar giybeti yapariz optum sizi minnoslarim....

bu arada size bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaam var !

Ordan gelirken kap getir birini uçak vize masrafları bana ait cnm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] işim çok diyor arayamaz sanırım ama gene sağı solu belli olmaz bende sıkıntı yok
içki konusuna gelirsekte bi şekil yaparsın sen boşa gitmesin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver