|
NerqiS Nickli Üyeden Alıntı
|
Kendisini tanimıyorum forumda gördüğüm kadarıyla lafını esirgemeyen dobra bir karakteri var.Kendisini tanıyan insanLarın yorumlarınıda tek tek üsenmeden okudum gerçek bir dost yürekli bir arkadaşımız. Hayatında daima mutLu olması dileği ile |
Teşekkür ederim güzel sözlerin ve dileklerin için ;$
|
fLayer Nickli Üyeden Alıntı
|
açık sözlü.
|
Bazen başıma bela olsada bu durum tutamıyorum kendimi ;d
|
Schwarz Nickli Üyeden Alıntı
|
Tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla harikulade birisi, çok güzel yorumlar okudum, herşey gönlünüzce olsun. |
Teşekkür ederim Schwarz
|
Feronia Nickli Üyeden Alıntı
|
Erva
kac yil gecti aradan
Arkadasligimiz ayni devam.
Erva, acik sozludur, icinden geceni direk soyler. Maskesi yok, arkandan is cevirmez
Dostlarina sahip cikar.
Yerine gore eglenceli
Yerine gore olgun
Biraz da duygusal |
Çok uzun zaman oldu tanışalı Feronia benimde gözümde gönlümde değeri ve yeri ayrı olan bir arkadaşsın.. şurada duruşunu hiç bozmayan hala güzel kalabilen ender kişilerdensin ;* teşekkür ederim.
|
oMeN Nickli Üyeden Alıntı
|
Erva iyidir, bu zamana kadar bi zararını görmedim nerde ne yapacağını bilen bir arkadaşımız |
Teşekkür ederim oMeN
Ahhh sen.. Beni böyle güzel anlatıp bu kadar iyi çözümlemiş olan sen
hani derler ya kişi karşısındakinin aynısıdır diye heh işte senin şuraya yazdığın her bir cümle senin de bana hissettirebildiğin güzel duygular.. Gözüm kapalı güvenip hiç tereddütsüz ilerleyip güvenebileceğim tek adamsın.. adını dağlara yazdım brainnnn
))
|
Ocean Nickli Üyeden Alıntı
|
edirneden marsa jupiterden karsa erva bir numara !
|
Ocean teşekkür ederim ama gözlüklerim eksik onları da tamamlarsak belki 1 numara olabilirim djdkdkdkdl