Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Nisan 2019, 11:12   #1
oMeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tanju Özcan talimatını yineledi: Suriyelilere ekmek yok

Suriyeliler konusundaki tavrından vazgeçmeyen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Özcan, Türk halkının vergilerinden bir kuruş yardım yapılmayacağını söyledi.

31 Mart seçimlerinde Bolu Belediye Başkanlığına seçilip mazbatasını alan Tanju Özcan'ın ilk talimatı, Suriyelilere yapılan yardımların kesilmesi yönünde oldu.

AĞRI'YA DAVET

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bolu'daki Suriyelileri Ağrı'ya bekliyorum. Biz ekmeğimizi bölüşürüz. Kur-an'ı öpmek yetmez içinde yazanlara da uymak gerekir..." ifadelerini kullanarak, başkanın bu talimatını kınadı.

SÖZLERİNİ YİNELEDİ

Savcı Sayan'ın tepkisi üzerine Tanju Özcan'dan da geri dönüş gecikmedi.

Özcan, ''Tekrarlıyorum, ben başkan olduğum sürece yatağa aç giren vatandaşlarımız varken, Bolu'da Türk halkının vergilerinden oluşan bütçemizden, Suriyelilere bir tek kuruş yardım yapılmayacaktır'' ifadeleriyle Savcı Sayan'a cevap verdi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

HDP'Lİ SIRRI SAKIK'A: KANDİL'İN YALAKASI

Bolu Belediyesi'nin Suriyelilere yönelik yardımları kesen CHP'li Tanju Özcan'a, HDP'li Sırrı Sakık da tepki gösterdi.

Sakık, Tanju Özcan'a, "Meclis'te iki dönem birlikte bulunduk. Meclis'te de ırkçılığın temsilcisiydi. Bolu'da ona oy veren her demokrat bu suça ses çıkarmalıdır. Irkçılık suçtur!" dedi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

''KANDİLİN KADROLU YALAKASI''

Sakık'ın hakkındaki iddialarına yine Twitter hesabı üzerinden cevap veren Tanju Özcan, "Haklısın... İki dönem birlikte Milletvekilliği yaptık... Ben her zaman Mustafa Kemal Atatürk'ün askeriydim. Sen de kandilin kadrolu yalakası. Kaybetmen beni üzmedi." ifadelerine yer verdi.

Alıntı

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver