Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Nisan 2019, 17:11   #1674
HerakLes
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: O değil de..

Sahilde yürüyüş yaparken kimi gördüm bilin bakalım ? Bilemediniz dimi. Arabanın içinde oturmuş şekilde faruk peker bey abimizi gördüm. Normalde ünlü görünce yapmasan bile selamlaşma hayali kurarsın, işte ben o hayali kurmadan topuklarım totoma vura vura ilerlerken aklımda o meşhur sahne belirdi. İplemedim ve yürümeye devam ettim. Benden size tavsiye. Arabanın içinde faruk abi'yi görürseniz yola devam edin. Hele birde "gözelim bak hele bi. Tuzla'ya nasıl gidilir buradan ? Benim kulaklar pek iyi değil bu ara. Hele bi yaklaş tatlım şu camdan içeri" gibi bıyıklarını burarak söylediği tatlı sözlere sakın kanmayın.

- Benim kulaklar yalan oldu bebeğim. Şu cama yanaş bi hele.

+ Abi sahilden yukarı doğru çık. Çevreyolu tabelasından tuzla-ankara yönüne dön. Napıyon faruk abi ? Abi iyi misin ? Camı niye kapatıyon abi ? Kafam sıkışıcak abi. Cemil abi. Abi diyorum sana cemil abbbbiiii.

- ohhh. Bebeğim benim.

- Abi cemil abi. Fırk fırk. Ühü ühü.

Allah korusun ikinci iffet vakası. O değilde bu niye aklıma geldi bilmiyorum. Aklıma geldi diye başıma geldiğini düşünmeyin. Vallahi ayıp edersiniz bak. Suratınıza bakmam bir daha.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan