Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - yakın arkadaşim sayesinde tanıdığım iyi bir arkadaş.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - O bana Dostumun Kankası der ben ona Kankamın Dostu iyidir iyi seviLir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yeni tanıma firsatı buLdugum biri az biraz tripli sanki çözemedim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Kuleden Merkeze Selam olsun herkese imzası ile meshur arkadaşım Adamsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Zararını görmediğim iyi bir dost Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Joseph yeni tanidığım biri ama içten ve samimi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Hatun diye seslenen hatun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Cansın
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - iyi bir dj ve benim sanal toprağım adamsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - O bir fanatik galatasaraylı sohbeti güzel eğlenceli he birde uyuz birazcık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.