Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2019, 22:38   #8
ZaLim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HDP'lilerin seçim kutlamasında skandal anlar!

Diyarbakır HDP'nin kalesidir. Çünkü HDP Diyarbakır'ı kanla almıştır. Nasıl mı?

Şimdi eleştirenler veya inkar edenler olacaktır ancak şöyle bi tarihe göz atalım o tarihlere tanık olan benim gözümden;

Diyarbakır'da HDP'den önce belediye Saadet partisinde idi ve o dönemde Diyarbakır'da hiç kimse akşam 7 yada 8 den sonra dışarda gezemezdi. Hiç kimsenin içine polisi, askeri, vatandaşı, Türk'ü, Kürt'ü, Müslüman'ı Ermenisi herkesi dahil. Çünkü o dönemde Diyarbakır'da Pkk ve Hizbullah çatışmaları vardı. Sokaklarda insan cesetleri, her yerde patlayan bombalar evleri yıkılan çoluğu çocuğu kaçırılan diri diri yakılan insanlar. Tüm bunlar olduğunda orada olan şey bugün bu saltanatın temelleri idi. Arkadaşın biri demiş yukarıda rahatlık diye. Rahatlıktan önce işte bunlar vardı ve ne zaman bitti bu Pkk ile Hizbullah savaşı biliyormusunuz?

Diyarbakır'da 24 Ocak 2001 günü saat 17:40'da Emniyet Müdürlüğüne 100 metre uzaklıkta 10 dakika boyunca keleşlerle ve otomatik tüfeklerle ateş altına alınıp şehit edilen ayrıca Diyarbakır halkının çok sevdiği Emniyet Müdür Ali Gaffar OKKAN'ın olayı ile. O güne kadar hiç bir olaya müdahalede bulunmayanlar o geceden sonra Hizbullah adı altında örgüt oluşturanlara müdahalede bulunmuş ve tüm öldürülen, kaçırılan, evleri yıkılan insanların tek bir tarafta toplanmasını sağlamıştır. Bunu kim yapmıştır?
Kimlerin ajanı olduğu bizler tarafından bilinmeyen ancak bu işte parmağı olan herkes tarafından bilinenlerin siz deyin devlet ben diyeyim devlet içindeki hainlerin ortak planıdır.
O günden beri ortalama 20 yıldır Diyarbakır'da bugün HDP dün DHP yada HADEP yada DEHAP yada HEP adı altında aynı kişilerin oluşturduğu ve saltanatını sürdürdüğü partilerin üyeleri Belediyenin ve Diyarbakır'da hizmet gösteren tüm kamu kuruluşlarının içerisinde kadro oluşturmuştur. Bu sadece Diyarbakır için geçerli değil tabi. Mesela güneydoğu'da bir çok ilde asit kuyuları bulundu. 90'lı yıllar güneydoğu için karanlık yıllardı. Bunları kabullenmek gerek. En basit örneği olarak 13 yaşında ki Seyhan DOĞAN'ın hikayesini araştırabilirsiniz. Bu pkk'yı haklı kılmıyor ama pkknın büyüyüp gelişmesini sağladı. Hele ki bunu en çok o dönemin derin devleti yaptı. Pkk derin devlet eliyle oluşan bir örgüt öncelikle bunu kabullenmek gerek.

Diyarbakır'da HDP'yı yıkmak kolay mı değil. Az çok sebebini anlatmaya çalıştım. Şimdi yukarıda mesaj yazanlara cevap vermek istiyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu adamlara dur diyecek bir babayiğit 20 yıldır çıkmadı. Bir gün eğer gerçekten pkk biterse bunlar zaten yürüyemez. Bunlara dur diyebilmek için pkknın bitmesi gerek.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cümlelerinin çoğuna katılıyorum. Bende Diyarbakır çocuğuyum. Kürt'üm.. Her Kürt hain değildir. Vatanımı, milletimi, toprağımı, bayrağımı, ülkemi, marşımı, ülkemi kuranı, ülkem uğrunda can verenleri gerekirse uğrunda can verecek kadar seviyorum. Dediğin gibi bir gün gelecek o insanlar istediğini alamadan tükenecekler. Buda bizlerin bir birimize sahip çıkmasıyla mümkün olacaktır. Çünkü bugün bu ülkeyi bölme planları en az 15 tane ülkenin parmağıyla oluşturulmuştur ve hala bölünmediyse bu vatanı milleti sevenlerin sayesindedir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rahatlığın sebeplerini özet olarak geçtim. Ayrıca orada da olmadıklarını sanıyorsan yanılıyorsun.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ak parti düşmanlığı için ne yazık ki Atatürk'ün kurucusu olduğu parti daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de terör yanlılarının yanında idi. Sadece CHP değil İyi Parti ve Saadet Partisinin bile desteklerini görmek bana söylenecek bir söz bırakmıyor.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Astana görüşmeleri deşifre olmasaydı bugün belki pkk diye bir şey olmayacaktı. Erdoğan'ı kendince eleştiriyorsun. Ama terörist cenazelerine katılan Akp değildi. Erdoğan'ı eleştirdiğin gibi diğerlerini de eleştirebiliyormusun?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bir Hdp başkanı bu ülkenin kurucusu için çok olumlu sözler söylüyorsa o adamı içeri atarlar ve kolay kolay çıkarmazlar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Saygılarımla..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver