Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2019, 21:50   #18
Free_EyeS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Evli olmadan karşı cinsle beraber yaşamaya nasıl bakıyorsunuz?

Sindy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gözlük kullanıyorsanız ve o sırada takmadıysanız. Gözlüklerinizi takıp bir daha bakın bakalım beğen yapmışmıyım ki . Ben yorum yaptığım bütün konuların çoğuna yapıyorum. Çünkü bizlere söz hakkı sunulduğu için beğen yaparım. Bu konuda bir anket ve yaşanmış bir gerçekten söz ettim ve kendimin üzerinden bir değerlendirme yaptım. Yorumumu beğenmeye bilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Herkesin fikir düşüncesi farklıdır. Ben çevremde o kadar boşanan kişiler gördüm ki şiddetli veya maddi sıkıntılardan dolayı. Belki de bunlar bana tesir etti. Ve ben kağıt üzerinde 30 kafada 50 yaşındayım. Hayatın feleğini doğar doğmaz gördüm. Bilinçsizlikte lütfen beni yargılamayın. Dönün de siz kendinize bakın. Ben bu yaşıma kadar bi karıncayı bile inciltmedim. Düşene de bende bir tekme vurmadım. Elimi uzattım kaldırdım. Öğüt verdim. Ben her şeyin ciddiyetin farkındayım. Ne yapalım ben fikir ve düşüncelerimi söyleyemeyeceğim de forumdan mı uzaklaşayım. Bir kelime etmeyim. Siz çok doğru bay bütün konulara tek başınıza açıklık getirirsiniz.

Konuyu uzatmak için degıl yazdıklarım lakin gözlük kullanmıyorum lutfen yazımı ıyı okuyun begen butonuna senmı bastınkı ustune alındın.Eger bakarsan mesajına,sinirli biçimde degıl ama BLueMooN nıcklı arkadas begenmis bende ona yazdım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver