Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2019, 00:28   #20
OxiGeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Titanic Edepsizliği

Böyle bir konu açılmışken ekran görüntüleri de ortadayken bende bir kaç söyleyeyim Tabi bu kendi adıma bir mesaj vermek amacıyla yazıyorum bunu Etrafımda benim arkadaşım olan yada olmayan yetkisi olduğunda sıkıntı yapmayıp herhangi bir nedenden ötürü yönetim yada benim vermiş olduğum kararlardan ötürü etrafımda BÖYLE bir insan var ise onlara buradan bu konuya istinaden şunu söylemek istiyorum ki derhal benimle arkadaşlığınızı kesin. Çünkü ben sizi sildiğim de hatası olsun yada olmasın yani bu konuyla ilgili şeyler yapabilir yada yapmayabilir fakat bu tarz tepkilerle duracak kişiler ve verdiğim karara saygı duymayıp bana tavır alacak insanlar şimdiden Sohbet.Net'i terk etsinler. Bu konuda çok dolduğum konular olduğu için hazır böyle bir insan bunu yapmışken üstüne de yazı yazayım dedim.

Böyle insanlardan nefret ediyorum şimdi buraya isimlerini sayacak olsam ve üstüne kanıtlarıyla birlikte buraya atsam değil foruma sunuculara girecek yüzü olmayacak kadar insanlar çıkar karşınıza ki herkes de ağzı açık bakar kalır.

Yani buradan bir duyuru yapmış gibi olayım bana selam veriyorsan eğer böyle bir karaktere sahipsen hiç selam verme....

Benden sana ekmek çıkmaz.. çıksa da anlaşıldığı halde kendini kapının önünde bulursun...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver