Teşekkürler canım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. :d hanımefendi arıyoruz biizzz ne delikanlısı ! Benim oğlum delikanlı
Mavişşş
Teşekkürler tatlım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. :d sana güvenmiyorum veysellll
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama aday varsa bi bakabiliriz
Sağol
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Aralardaki sert / kalın tüyleri diyorsan eğer yeni çıkma aşamasında olan tüyler onlar.
- Kabarmasini diyorsan da normal halı öyle zaten kırma cinsi var o yüzden
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. iri bir kuş ve genel duruşu öyle,
Agresif bi kuş mu - asla değil, yani çok çok nadir agresifleştiği ama oda kısa sürüyor hemen gönlünü alıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Genelde istediği olmayınca oluyor ama oda tatlı sinirlilik, çok neşeli, konuşkan ve fazlasıyla hareketli bir kuş..
-
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nazar değerse oğluma senden bilirim
Yakın zamanda eş ile resimlerini paylaşırım inşallah anlaştığı bir dişi bulabilirsek
Beğenip ya da beğenmeyip lütfen maşallah demeyi unutmayın
Yorum da bulunan herkese teşekkür ederiz.