Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2019, 03:03   #15
Erva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ~ Bana Kadar yoLun var ~

Merhaba yine ben...
İşte tam da böyle bir giriş ile başladım konuşmaya..
Hayatımda değer verdiğim ender kişidir Bay X...
Böyle ara sıra o efsane konuşması ile beni tokatlar
Ve beni kendime getirir..
Belki de onun o tokat gibi konuşmasına ihtiyacım vardı...
Her neyse...
Merhaba ~ dedim.. ve oda anında "Merhaba hoşgeldin" dedi.
Ve hissetmiş olmalı ki hemen "Nasılsın" diye sordu..
Buna hazır olduğuna eminmisin diyerek tebessüm ettim..
"Her zaman hazırlıklı mı yakalanmıştım ki sana" dedi..
Haklısın dedim ve sustum..
"Hadi Susma" dedi..
Öylesine konuşmaya ihtiyacım ve en çokta onun aklına ihtiyaç duyduğum o an döküldüm...
"Fark ettin mi?çoğu şey o kadar benzer ki" dedi..
O an bir iki dakika sustum... evet her şey bir o kadar tanıdıktı...
"Hıhım"diyebildim..
"Peki yıkık dökük müsün? Mutsuz musun? Taşıyabiliyor musun?"
Ya sen beni tanıdığın kadarıyla söyleyebilir misin? Taşıyabiliyor muyum?dedim..
"Sen taşımak istediğin sürece taşırsın, üzerindeki ağırlık sana fazla yük olduğunda atarsın"dedi.
"Ama görüyorum ki atmıyorsun" "Pekala Neden?"dedi...
Herşey sevgiden dedim ve uzun uzun anlattım...
"Anladım.. Lakin sonbaharda dökülen yaprak gibisin oysa cehennemi yaşadığın bu anı cennete de dönüştürebilirsin ve herzaman sana tek bir şey söyledim bakmayı bilmiyorsun.. neden ısrarla bakmıyorsun.. neyi görmek istemiyorsun ya da görmek istediğin nedir?" Dedi...
işte o an hiç beklemediğim yerden geldi bu tokat...
Çoğu şeyi dökemiyorum sana ya da ne bileyim belki hiç bir beklentim olmadığı için bir cevap veremiyorum dedim..
Üzüldüğümü anladı o an..
"Bak... dön ve kendine bak.." dedi...
"Hayatta ki sınavın bu senin.. çünkü hep aynı yerden kırılıyorsun hep aynı yerden darbe yiyorsun sürekli usanmadan arka arkaya linç ediliyorsun peki neden? Haylaz bir öğrenci olup bu sınavı başarı ile veremediğin için.. oysa sen cesur ve bu hayatta gördüğüm en dik başlı güçlü kadınlardan birisin.. zaman zaman olaylar karşısında verdiğin o keskin kararları tek kalemde nasıl uyguladığını görüp bende hayranlık uyandıran kadınsın.. ve senin tek sorunun şu korkuların ile yüzleşmek istemiyorsun ve o korkular hep senin karşında CEEE diyerek seni sobeliyor"dedi..
Ve ekledi... " Kaybettiğini düşünme... kaybeden sen değilsin sen kaybedilensin ve kazanılmaya değer yüreği harika bir kadınsın... kendinin her zaman farkında olmalısın... kendini bir kere kaybedersen yeniden bulman çok daha zor olacaktır..sana fazla yüklenmeyeceğim tek bir şey diyeceğim... herşeyi içinden geldiği gibi yap ve yaşa.. unutmaki sana en çok gülmeler yakışır,ağlamak değil.. sana en çokta sevmek yakışır nefret etmek değil.. ve ne zaman ihtiyacın olursa bende burdayım bunu bil.. hadi şimdi git ve içinden geleni yap korkusuzca" dedi..
~

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver