Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2019, 22:29   #2
eiffel65
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sunucu Polemiği <3> Sohbet.Net (2019)

IRC Operatörler kısmına yeni operatörler eklenmiş. Daha önce Motd çektiğimde görmemiştim hiç.

Bir de

Sunucu Sahibi:
4Gurkan demişler ama bir tane Gürkan biliyordum demek 4 taneymiş Şaka bir yana herkese görevinde başarılar dilerim.Bende Help kadrosunda görev alıyorum. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Network Adminler den @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a selamlar sunuyorum Root Adminlerden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a selamlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya selamlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e selamlar Burada mesajıma son verirken sevgili kardeşim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e selamlarımı sunuyorum. Bir telefonu ile tekrar geri sunucu ortamına döndüm

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver