Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2019, 14:26   #5280
Bahtiyar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

*YaRen* Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hatun bir yere qiderken o raporu istersiniz ama
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
akSam arkadasLarıyLa yemek yemek istese %90 gönlünüz razı oLmayacaktır
hayat müşterektir ve vee vee karşıLıkLı sayqı Sevqi herşeyin üstesinden qeLecektir . Ip Leri vermek deiLde ßeLki çok değer verdiqinden üzüLmesini istemedigi icin dikkat etmektir
Evlilik, ben diye düşünmeyi bırakıp biz oLarak hayata bakabiLmektir. Ne demiŞLerrr Her durumda evLenin. İyi bir eşiniz oLursa mutLu oLursunuz. Eşiniz kötü oLursa fiLozof oLursunuz.
Rabbim evLiLere huzur , mutluluk , Sayqı , Sevqi , qüzeL bir iLetisim naSip etSin
bizLere de hayırLı eŞler . Pp

Amin.

Tamam işte tam olarak o konu da sorun yaşıyorum hocu.;d bana göre değil yani. Sanki bilmiyorsun nasıl yaşadığımı varya.(:

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver