Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2019, 14:34   #14
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mutlu bir ilişkinin formulü

Yazgı Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Haklısın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] acısıyla tatlısıyla varlığıyla yokluğuyla birlikte olabildiğin beraber yanabildiğin yanındayken güvende hissettiğin sevgini şımarıklığını en deli yanlarını acılarını sevinçlerini gösterebildiğin inandığın huzur bulduğun sevdasına emek verdiğin her derdine ortak olabilecek gerektiğinde dağ gibi durup gerektiğinde seninle bir çocuk gibi ağlayabilecek aşk dediğin o insanı bulabildiysen adı aşktır zaten yürürsün.Bir de hiç bir zaman aynı yolda bir daha yürüyemeyeceğin ihanetle dolu kirli kalpler vardır ya aşk sandıkların hani dilerim onlar da bambaşka bir ateşte yansın.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi hayatım da biri yok birin de hayatım var diye bir söz vardır ya benim durumum biraz öyle,17 yıldır hayatımda biri var aynı kişi ilk aşkım son aşkım ne kavuşabiliyoruz,ne ayrılabiliyoruz,Kaç defa yandık kül olduk o küllerden doğduk sayısını ben bile unuttum kavuşamama sebepleriiz bensel,bu dünya da noluruz bilemiyorum da öbür dünya da mutlaka kavuşacağız.Çünkü biz bir birimize öyle bir kara sevda ile bağlıyız ki ne yaşarsak yaşıyalım hep yanyanayız. Zaman zaman sevamız sınanmış olsa da,Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki onun gibi dürüst merhametli güzel yürekli bir adamı yüreğime yar diye yazdı.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver