Havuçlu Toplar Tarifi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Havuçlu Toplar Malzemeleri
1 kg havuç
1 su bardağı toz şeker
1/2 su bardağı ceviz
50 gr margarin
hindistan cevizi
1 paket bisküvi
1 çay kaşığı tarçın
Havuçlu Toplar Nasıl Yapılır?
Öncelikle havuçları yıkayıp rendenin ince yerinde rendeleyin.
Geniş bir tavanızın içine havuçları koyup üzerine bir bardak şekeri ekleyin.
Havuçlar suyunu çekene kadar karıştırarak pişirin.
Havuçlar biraz ılıdıktan sonra robottan çektiğiniz bisküvileri, 50 gr margarini, tarçını ve cevizi içine ekleyin ve güzelce karıştırın (elinizle de yoğurabilirsiniz).
Sonra elinizi biraz ıslatıp ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapın.
Bir kabın içine hindistan cevinizi boşaltın yaptığınız havuçlu topları bulayın ve servis tabağınıza dizin.
Herbirinin üzerine bir kürdan batırın. Afiyet Olsun
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|