Konu: Yeni Evim
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2019, 18:58   #14
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yeni Evim

Aragorn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yani şu da var @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öyle dediyse çektiğim fotoğrafın şüphesine düşerim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kusura bakma seni şuan sattım sanırım

xena Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Anladım, yanılmışım o zaman @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cektiyse inanırım

hanımefendi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a ben de inanırım, şeker gibi çocuktur kendisi. dünya garip bir yer değilmi ? birisi küçük emrah gibi poz verir, acı çeker, biriside acının fotoğrafını çeker ve insanlık bu fotoğrafa sadece bakar ! @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim sen de olmasan kim gömecek beni! adamlara fotoğrafı güzelleştirsin diye verdik adam beni küçük emraha döndürmüş.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver