Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2019, 21:57   #12
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aşkın kaç çeşidi var?

Absent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yani yazdıkların karşısında seni takdir ediyorum demek, helal olsun böyle aşklara demek, böyle bir aşk görülmedi dünyada demek de olabilir.

LG-K520 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aperson Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ellerinize sağlık ancak,,, valla öyle öğretmen olup iki satır hikaye yazmakla olmuyor hanımefendi.... biz o hikayeleri yazmıyoruz gerçek hayatta oynuyoruz

karasevda nerde?
gerçek aşk nerde?
modern aşk nerde?
çocukluk aşkı nerde?
beklenmedik aşk nerde?
he birde ebedi aşk nerde?

hani nerde nerde?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi çok mersi ben de öyle insan birkere sever bir kere ya onla yaşar ya onla mezara girer.Bakış açım çok farklı.İstesem bir çok kişi olurdu lakin istemedim.Çünkü bana nefes veren de sülümaannn nefesimi kesen de sülümaannn...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi anlamadım çok pardon da ne demek istediniz.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver