Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2019, 23:13   #4497
Aperson
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Birine Şarkı Yolla

Absent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bunun yeri burası bence kanka.. Vee bi yere gidemez o merak etme. Biz bırakır mıyız onun peşini de bizsiz gidecek

2010 da bi bıraktım herşeyi, 2018 kasım aylarına kadar hiç girmedim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bi yere gittiğim yok kardeşim sadece girişlerimi azaltacağım haftada 2 3 kere belki. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şarkı için teşekkür ederim kardeşim. ikinizide canı gönülden seviyorum çok mert adamlarsınız.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
( Ekin Uzunlar - Son Bir Kez )
( Mehmet Erdem - Bir Elmanın İki Yarısı )
( Salih Yılmaz - Şelale )
( Öykü Gürman - Sarıl Bana )

bu şarkıları son 3 günde sürekli arkası arkasıya dinliyorum. çok beğendim, o yüzden 4 şarkıyıda sizlere armağan etmek istiyorum. nasıl bakarsanız öyle görürsünüz, bakan gözleriniz güzel olsun yeterki..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet