@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] garibe bir sadaka
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:26 -->-> Daha önceki mesaj 14:29 --
gençler forum olayını çok ama çok aza indiriyorum bu günden sonra haberiniz olsun. iyice boşladım bu aralar işi gücü sosyal hayatı vs.. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bana özel lahmacunu yapmayı unutma, yoksa parasını verip resimli bir lahmacun atarım sana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. çok lazım olursam instg. yazarsınız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">