Cevap: Uzmanlar uyarıyor: Sigara sağır edebilir
| beston Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bana ait olmayan bir söz ama olsun ben söylemek istiyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. insan oğlunun isteyipte yapamacağı hiç birşey yok hemde hiç birşey ...
yeter ki istesin... tam 12 yıl oldu sigarayı bırakalı şöyle geriye bakıyorum 1 gün bile aramadım sigarayı bıraktıktan sonra nargile bile içmiyorum vücüdum öyle denge kurmuş ki kötü olan herşeyi dışarı atıyor.
kötü insanları bile Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sonuna tebessüm bırakayım da üzerine alınmasın kimseeee Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | tebrikler @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne kadar içtin bilmiyorum ama iraden güçlü demekki
insan konusuna girersek çıkamayız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |