|
Absent Nickli Üyeden Alıntı
|
Önce ircd sunucuları ve sonrasında IF ile tanışman nasıl oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Merhaba, ircd sunucuları ile tanışmam yaklaşık 12-13 seneye dayanıyor. Dayım bir sunucuda djlik yapardı, akabinde kendi sunucusunu açmıştı ufak çaplı, onu takip ede ede başka mekanlar keşfederek bir çok yerde bulundum. Yaklaşık 7 senedir sohbet nette bulunuyorum. Aslında if ile tanışmam bayağı geç oldu onu da kendim keşfetmiştim sanırım. İyi ki burdayım tabi. Teşekkür ederim ilginize.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:16 -->-> Daha önceki mesaj 15:05 --
|
BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle tebrik ederim.
Mesleğiniz hakkında bilgi verir misiniz? Severek mi yapıyorsunuz.
Neredensiniz, hayat görüşünüz nedir?
Aklıma gelenler bunlar.
|
Merhaba, teşekkür ederim. Özel bir hastanede anlasmli kurumlar sorumlusuyum. İstanbulda ikamet ediyorum.
Hayat görüşüme gelince bunu daha geniş çaplı konuşabiliriz sizinle, hayat görüşümü neye göre sorduğunuza bağlı
Teşekkür ederim.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:57 -->-> Daha önceki mesaj 15:16 --
Merhaba violeta cim,
-Yasmin isimli vatandaş kendi halinde, çalışan, okuyan, chat yapan, turistik gezileri ve yemek yemeyi çok seven biri.
Ağzımın tadını bilirim ayrıca.
-Hobi olarak arabalara oldukça meraklıyım, yemek yemek, gogulda sık araştırma yapmak diyebilirim.
-Fobi olarak ise, tüm böcek türleri olmak üzere her türlü hayvandan korkarım. Biliyorsun 2 kuşum var onlara bile zor alıştım hala dokunamıyorum
-ifden ircdan görüştüğüm kişiler de oldu şimdi aklıma gelmiyor ama seninle görüşmek isterim elbet biliyorsun
Teşekkür ederim