Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2019, 16:57   #8
yaSmin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * yaSmin

Absent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önce ircd sunucuları ve sonrasında IF ile tanışman nasıl oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Merhaba, ircd sunucuları ile tanışmam yaklaşık 12-13 seneye dayanıyor. Dayım bir sunucuda djlik yapardı, akabinde kendi sunucusunu açmıştı ufak çaplı, onu takip ede ede başka mekanlar keşfederek bir çok yerde bulundum. Yaklaşık 7 senedir sohbet nette bulunuyorum. Aslında if ile tanışmam bayağı geç oldu onu da kendim keşfetmiştim sanırım. İyi ki burdayım tabi. Teşekkür ederim ilginize.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:16 -->-> Daha önceki mesaj 15:05 --

BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle tebrik ederim.

Mesleğiniz hakkında bilgi verir misiniz? Severek mi yapıyorsunuz.
Neredensiniz, hayat görüşünüz nedir?
Aklıma gelenler bunlar.

Merhaba, teşekkür ederim. Özel bir hastanede anlasmli kurumlar sorumlusuyum. İstanbulda ikamet ediyorum.
Hayat görüşüme gelince bunu daha geniş çaplı konuşabiliriz sizinle, hayat görüşümü neye göre sorduğunuza bağlı
Teşekkür ederim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:57 -->-> Daha önceki mesaj 15:16 --

vioLeta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cigim

Biz seni tanıyoruz ama tanımayanlar var kendinden bahseder misin ?
Yasmin kimdir , ne yapar, nelerden hoşlanır.
Hobilerin ve fobilerin var mı

Boş zamanlarında neler yaparsın ?
Eğer bir gün yüzyüze görüşme imkanın olursa ifden kimlerle görüşmek isterdin ?

Merhaba violeta cim,
-Yasmin isimli vatandaş kendi halinde, çalışan, okuyan, chat yapan, turistik gezileri ve yemek yemeyi çok seven biri.
Ağzımın tadını bilirim ayrıca.
-Hobi olarak arabalara oldukça meraklıyım, yemek yemek, gogulda sık araştırma yapmak diyebilirim.
-Fobi olarak ise, tüm böcek türleri olmak üzere her türlü hayvandan korkarım. Biliyorsun 2 kuşum var onlara bile zor alıştım hala dokunamıyorum
-ifden ircdan görüştüğüm kişiler de oldu şimdi aklıma gelmiyor ama seninle görüşmek isterim elbet biliyorsun

Teşekkür ederim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver