20 Ocak 2019, 20:09
|
#11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Absent
| Absent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Isim: Serkan Bulunduğum Yer: Kocaeli / Gebze Memleketim: Istanbul / Şile Mesleğim: Argon kaynakçısı Şu an bulunduğum sunucu: SohbetSe.ORG (Dün gece itibariyle) Şu an bulunduğum sunucudaki görevim: NickServ Sorumlusu Daha önce bulunduğum sunucular: 1999 / 2000 RaksNET (Kullanıcı) 2000 / 2004 AdaNET & DorukNET (Helper) 2006 / 2007 TurkAda.NET (IRC Operator) 2012 / 2014 SohbetKeyfi.ORG (Network Administrator) 2014 / 2017 DostlarSohbet.Com (Root Administrator) 2018 yılı içerisinde 6 ay TatLim.ORG (Root Administrator) | Merhabalar şöyle bir bakayım dedim duygulandım yıllar kısmında 1999-2000 ler yazan kişiler görmek ve bu kişilerin aktif oldugunu görmek dahada güzel heleki.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gibi Dost kazanıp Aynı Sunucu için Çalışıyor İsek Dahada Bir Hoş Oluyor..
Başarılı Künye Tebrik Ederim.
Başarıların Devamını Birlikte Sürdürcez @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @Quuen ile Beraber Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |