07 Ocak 2019, 01:57
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Bora - Moldova
Merhaba sevgili arkadaşlar
1 aydır Moldova Başkent Kişinevdeyim.
Bayağıdır paylaşım yapmıyordum.
Öldü mü, Kaldı mı bu adam demesinler diye
Bir bilgisayar buldum (:
ve kendimizi unutturmayalım sevdiklerimize
hemde bir kaç fotoğraf paylaşmak istedim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Enişte hoş geldin. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Strada 31 August 1989'da. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeni yılda Rusya'nın MİR kanalına çıktım. (: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mihail Koğălniceanu Starada [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yıllar sonra bir araya geldik. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Evimin mutfağı kendime kahve hazırlayıp güne başlarken [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çalışma odam [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Taksi beklerken öylesine çekmişdim. Stefan Çel Mare Bulevardul 2019 sizlere sağlık, mutluluk getirmesini Ülkemize ve Coğrafyamıza Huzur getirmesini dilerim.
Kalın sağlıcakla... |
| |