Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2019, 15:37   #8
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çankaya Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi Ceren, Öğrencisi Tarafından Öldürüldü!

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen olayı anlamadın sanırım, toplumun kimyası bozuk kardeşim. İnsanların içinde yaşadığı ruhani durumdan bahsediyorum, olaya farklı açıdan bakıyorum. Çünkü bu son olmayacak, şiddete fazla meyilli bir toplum var, sorunları konuşarak yada kendini ifade ederek çözen değil. Hepimiz çevremiz den etkilenir değil mi? Aile, arkadaşlar, akraba diyebiliriz. Sonrasında ülkede ki sanatçı, siyasiler, futbolcu, kısacası ünlü olanlar. Bunların yaptığı görsel veya yazılı olaylar insanları etkiler.
Bura da ateş eden kişi kadar başka insanlar da sorumlu bu olaydan, önlem alınmadığı takdirde benzerleri olacak.
Özel üniversiteler her yerde var demişsin doğru. Yalnız şunu söylemeyi unuttun sanırım, bu ülkede resmen özel üniversiteler diploma satıyor, kusuruma bakma eğitimci ve öğrenci seviyeleri ortada. Torpil ile işlere alınıp, bir çok eğitim görevlisi işinden oldu bu ülkede.
Ceza evinde bir kadını öldüren kişiye, kadına şiddet uygulayan kişilere içeride bakıldığına örnek ver demişsin. Hepsini aç yatırıyorlar dimi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tosuncuk tosuncuk dışarı çıkıyor hepsi, belirli bir süre sonra açık cezaevinde tutuklu olarak devam ediyorlar. Ağır şartlarda ceza alması gerektiğini yazdım, sen kasıp kavurmaya girmişsin.
Ben olaya kişisel bakmıyorum sevgili Metin kardeşim, buna benzer olaylar yine yaşanacak diyorum, yeterli seviyede önlemler alınmıyor. Bireysel silahlanma konusunda haklısın, bununla ilgili yaptırımlar gerek. Ben silahlanma olayına tamamen karşıyım, sivil insanların kesinlikle ateşli silah kullanmaması gerekir diye düşünüyorum.

‘R.Hamzatov’

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet