SOKAKLARA ASTIĞI İLANLA EŞ ARIYOR!
İstanbul'da 30 yıl çalıştıktan sonra Ünye'nin İpekyolu mahallesi'ne 4 ay önce taşınan Ferhat Kara, 8 sene önce eşini kaybetti. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eşini kanserden kaybeden 3 çocuk babası Kara, İstanbul'da yaşayıp evlenemeyince memleketi Ünye'de evlenmek için çözümü ilan hazırlamakta buldu.
Kara, sokaklarda direklere afiş yapıştırarak eş aradığını ve kriterlerini ilan ediyor.
Kendisinin emekli olduğunu ve yıllar sonra Ünye'ye taşındıktan sonra evlenmek için bu yola başvurduğunu söyleyen Ferhat Kara, "istanbul'da 30 sene inşaat ustası olarak çalıştım. Sekiz yıl önce eşimi kanserden kaybettim. Ünye'de yeni bir ev alarak burada yaşamaya başladım. Çocuklarım evlenmeme karşı çıksa da evimde çamaşırlarımı yıkayamıyor, yemeğimi yapamıyorum. Şimdi ünye'de her yere ilan yapıştırıyorum. Ben bu ilanla aradığım kişiyi bulacağıma inanıyorum" dedi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Alıntı
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |