Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2019, 16:55   #10
iLda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 33. Hafta Konuğu * iLda

beatrice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tebrikler ilda madem yeni evlisin sorayım evlilik nasıl bir duygu benim gibi özgürlüğüne düşkün birine tavsiye eder misin

Eşin anlayışlı biriyse evlendikten sonra da özgürsün.Ben özgürlüğümün kısıtlandığını düşünmüyorum hatta sevmek sevilmek dünyanın en güzel duygusu.Bir karar alırken ya da herhangi bir şey yaparken ister istemez eşini düşünüyorsun.Çok severek izlediğim ŞAMPİYON filminde güzel bir replik vardı 1+1=1 diye evlilikte aynen öyle 1 oluyorsun.Aile olmanın sıcaklığını huzurunu yaşıyorsun.
Doğru insanla evlilik dünyanın en güzel duygusu altını çiziyorum doğru insan önemli.
İnşallah sende kendin için doğru insanı bulursun.
Wizard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oy oy emine nedir bu güzellikler nedir bu güzellikler (:
Nasılsınız inşallah. Forumdan buluşmak istediğin 3 kişi sayar mısınız. Baar hariç ;d

İyiyim seni gördüm daha iyi oldum :d
başta sen akabinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... 5 üçten fazla tabi sakıncası yoksa ))

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver