|
Exilium Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Arkadaş dini müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz demiş. Bu ülkede müslümanlar dışında da insanlar yaşıyor. Belki de haberi yok, ırkçı bir söylem olarak kabul etmiyorum. Azınlık hakları denen şeyden bihaber de olabilir, sorun etmiyorum.
İnsanlara nasıl yaşayacağı kimse söyleyemez, kendi adıma rahatsız olduğum şey toplumsal bir çok sorun varken bunun çok önemli bir problem gibi insanlara dikte edilmesi.
Eğitim gibi önümüzde çok büyük bir problem varken insanlar yılbaşı kutlamasını dert etmiş.
|
Dini islam olan müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Doğal olarak bu ülkenin insanları olarak dinimiz islam ve müslüman isek tabi ki yanlış.
Demişim..
Dini islam olan müslüman ülkeyiz! biz bu ülkenin insanıyız, bizim dinimiz islam ve müslümanız.
Deseydim.. O zaman yazdıklarının bir geçerliliği olurdu. Mevzu eleştirmekse, binbir çeşit yol üretirsin. Nasıl bakarsan, öyle görürsün. Bencede eğitim şart. Anlamadan konuşmamalı insan..
Son olarak; bence sen rahatsız olma. Buluttanda nem kapma.. Çünkü dediğin gibi rahatsız olabilcek bir durumun olsaydı gerçekten, bu cümleleri kurabilcek ve dile getirebilcek "refah" bir forum bulamazdın. Rahatsız olabilceğin herhangi bir şey yok. Neden biliyormusun? Senin tabirince bizim gibi çoğunluklar, size her zaman söz hakkı verir ve sataşmaz. (Nokta)
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Ayrıca orada latife ettim " (: " kullanarak. Yani bu konunun dibi olmaz, herkes kendine göre bir görüş belirtir demek istedim. Yoksa her türlü konu açılabilir.