Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Aralık 2018, 08:40   #65
Kitapella
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : stonecypher (Oguzhan)

stonecypher Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hemen hemen ayni fikirlerdeyiz. Bende arkadaslarima surekli "bosu bosuna hic birsey yapmadan takilmisiz" derim surekli. Bizim disimizda bazi arkadaslarimiz belirttiginiz sekilde atilimlar yaptilar fakat sizin de dediginiz gibi biz sadece vakit gecirmeyi tercih ettik. Karsilasmamaniz olmadigi anlamina gelmez, guzel paralar kazanan ve hala kazaniyor olan arkadaslarimiz var.

Ilkokul 3. - 4. sinif ogrencisi oldugumuz yillar, hersey toz pembe. Allah herkese versin, sanirim varlikli bir aileden geldigim icin ve paraya hic bir zaman onem vermedigim icin para kazanma isine hic girmedim. Hovarda bir cocukluk ve genclik yasadigim icin benim bakis acim her zaman farkli seylerle ugrasmak ve arkadaslarla sohbet etmek oldu. Sahsim adina kazancim tabiri caizse birlikte buyudugum dostlarim olmustur. Proje bazli dediklerinize ise katiliyorum.

Estf, asmadiniz, aksine memnun oldum. Tekrar tesekkur ederim.

Aslında yanlış anlaşıldım sanırım, para kazanmaktan kastım ekonomiye katkı açısındandı. Sonuç itibari ile dünyanın her yerinde her insanın ihtiyacını karşılayabilecek ve herkesin muhakkak kullanması sağlanacak bir uygulama sadece kişiyi değil tüm Türkiyeyi etkileyecek bir övünç ve kazanç kapısı olacaktır. Benim simgeleri öğrenecek merakım veya zekam hiç olmadı, bu konuda hep cahil kaldım. Fakat sizin hem merakınız hem de zekanız varken sadece varolanla yetinmeyi tercih etmeniz koca bi ülkeye haksızlık diye düşünüyorum. Sen yapma, ben yapmayayım, o yapmasın ve hep birlikte sadece eğlencemize bakalım kafasıyla hiç bir yere varamadık/varamıyoruz. Ben sanırım küçük düşünen insanlardan olamıyorum.

Söyleşiye eleştirim isimlerin belli olmaması. Kişilerin + ve - olarak ayrılması çok daha temiz bir iş olurdu. Çünkü beyefendinin cümlesi üzerine hanımefendi araya kendi yorumunu kaynatınca kafalar bi karışıyor. Kitap okumayı sevdiğim ve bu tarz diyaloglara sıkca maruz kaldığım halde hoşuma gitmedi. Özensiz tutulan not defteri gibi temize çekilmeye ihtiyacı var.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet