Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Aralık 2018, 02:11   #61
stonecypher
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : stonecypher (Oguzhan)

Juventus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Emeğinize sağlık sahip çıkalım böyle güzel karakterlere her zaman bulamayabiliriz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tekrar aktif olduğunu görüyorum çok kaptırma kendini

eksik olma sinancim, iyi dileklerin ve uyarin icin tesekkur ederim. bazi seyler eskisi gibi olamayacak tabi, rahat olabilirsin

Gravity Nickli Üyeden Alıntı
vay benim yegenim özlendin öpüyorum

vay benim deli yegenim
hayirsizsin hayirsiz, gel de yine beylerbeyin de balik yiyelim

Kitapella Nickli Üyeden Alıntı
Bol bol kitap okuyun cümlesinden sonra eleştirileri kendime saklamaya karar verdim. Kolay gelsin

sizden bekledigim derinlikte bir yorum, yeterince tanimadigim icin de vardiginiz kani hakkinda fikir yurutemedim. elestiriye acik birisiyimdir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan