|
Samet-EREN Nickli Üyeden Alıntı
|
Merhaba; öncelikle o kadar sunucu geziyoruz, gezmiyorum diyen varsa da bir şekilde yalan söylüyor
Bu konuyu açma sebebim sadece radyo ile alakalı bir durum, İNTERNET üzerinden yayın yapan o kadar değerli arkadaşlara denk geliyorum ki, hangisinin programını dinleyeceğime karar veremiyorum doğrusu.
Sizlerden bu zamana kadar dinlediğiniz "Radyo Programcısı" Arkadaşların Öncelikle 1 bay 1 bayan şeklinde belirtirseniz çok sevinirim. internet üzerinde yayın yapan bu işi profesyonel duruma dökmüş arkadaşları bulunduğu bölgede Karasal, Yerel ve Ulusal Radyolarda Yayın alması için bir çalışma yapacağım.
Yazmanızı istediğim :
Örneğin : Renk Fm : KupaKızı Eda & varsa bir Erkek Yayıncı.
Bu konu üzerinde yoğunluk ve katılım sağlarsanız, İnternet üzerinde vermiş olduğu emeklerin belkide mükafatı bu şekilde olabilir.
Şimdiden Katılan Katılmayan Canlar'a teşekkürlerimi Sunarım.. Samet EREN |
Ufak bi hatırlatma veya bilgilendirme amaçlı bi düzeltme yapmak istedim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] işinde iyi bi arkadaşımız belli ki tecrübeli ve professional çalışan birisi Oylamalarında @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'i seçmeniz pek bi değişiklik göstermeyecek. Siz amatör olan DJ'leri söylerseniz @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onları daha professional imkanlar sağlayıp iyi yerlerde mikrofon başına geçmesini sağlayacağını söylemekte.
nacizane bi hatırlatmadır @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi professional bu işi meslek olarak yapanlar değilde yandal olanlardan seçmeniz iyi olucaktır