Cevap: BAKIM NASIL YAPILIR
Arkadaşlar öncelikle merhaba bu bakım olayı oldukça ciddi bir meseledir inanan var inanmayan var herkesin kendi görüşüdür, buna kimse bir şey diyemez ve saygı duymak zorundayız ama olur da ailenizden biri bu işlere inanır güvenir veyahut maruz kalır etrafınızdan duyarsınız sevdiğiniz biri olur gerektiğinde uyarmanızı önemle rica ederim dolandırılmasın malum bu konuda dolandırma olayı tavan yapmış durum da BAKIM ESNASINDA HOCAYA DİKKAT ETMENİZ GEREKEN HUSUSLAR.
- Hoca mutlaka sizin le aynı odada tek olmamalıdır !
- Hocanın odasında metal,süs,makina halısı (el örmesi değil kilim tarzı), etrafı caf caflı süslü ayna, dışardan enerjiye etki edecek düşürecek her hangi bir meteryal varsa o bakım kesinlikle tutmaz
- Bakım dediğimiz olay bir nevi Enerji akımıdır.
- Bakım Esnasında hocanın size hiç birşey içirmesine yedirmesine gerek yoktur.
- Bakım esnasında hocanın size el elime sadece elinizin üzerine temas etmesi gerekmektedir başka bir bölgenize değil yani göbeğini aç yavrum seni üfleyecem diğe bir olay yok
- Hocanın elbisesi sırf saf ipekden olmalıdır triko bile enerji düşürür.
- Hocanın kullandığı kağıt tamamen el yapımı olmalıdır defrer sayfası kareli metot defteri o enerjide tutmaz.
- Hoca saf safran ve okka kullanmalıdır aksi takdirde yazdığı hiç bir muska vs yıldızname dahil değeri yoktur.
- Bakım denilen olay hadi ben geldim doğrum tarihini söyle ananın adını söyle babanın adını söyle elini uzat 20dk sonra ver 500 tl tamamdır diğe bir olay yok hocanın kişiye bakım yapabilmesi için en az bir kaç seans gerekmektedir, cünkü yapacak kişinin bazı duları okuyup oruç tutması gerekmektedir.
Bu söylediklerimi bizzat tecrübe etmiş bulunmaktaydım. |