Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2018, 17:29   #65
stonecypher
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yılın IF En Güzel Bayan Üye'si (2018)

genciz o zamanlar, yas 20 zipkin gibi delikanliyiz hani tasi siksak suyunu cikaririz. Seda ile tanistik zurna da, konusuyoruz falan. bulusalim dedik kadikoy de. biraz erken gitmisim, tam bir ilkbahar havasi. sahil de oturdum bira iciyorum. bi yagmur yagdi hic istifimi bozmuyorum tabi, nolacak 20 yasinda delikanli adama. aradi seda geldim dedi, yerimi soyledim. Allah affetsin en son bir cisim yaklasiyordu bana, sonrasi husran, aci, dram ne ararsan var. Karsida ziraat bankasinda isim var dedi iyi dedim gir bekliyorum. cikti bankadan, acil isim var dedim kosarak vapura zor attim kendimi.

yaptigim tabiki marifet degil, hic tasvip etmiyorum ama gencken hangimiz ah almadık ki. bu olaydan sonra iki yıl kadıkoye gitmeye zorlandim ve gidemedim. hanimlar lutfen photoshop kullanmayin.

oyle kimsenin guzelligini sorgulamiyoruz da yok yani sorguluyoruz neden sorgulamayalim

sedalar zalım, serkanlar gaddar... rip seda. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geber ola

sanirim zaten @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e oy vermistim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver