Cevap: Küçüklüğünüzden Neyi Hatırlıyorsunuz ?
Mahallede bir tane köpek yavrulamışti o zamanlar ben de her zamanki gibi itin gtunden ayrılmıyorum neyse misafir de gelmisti evimize küçük de oglu var üç dört yaşlarında. Ben de altı yedi yaşlarındayım. Göz kulak ol dediler çocugu tutusturdular elime ama benim aklım yavru köpeklerde. O sıra yavrulardan biri bir yere mi ne sıkışmıştı ben de çocuğa dedim ki sen burada dur ben geleceğim. Ben ne bileyim mal çocuk yerinde durmayacak. Ben gittim köpeklerin yanına baya da bi vakit geçirdim döndüm çocuk biraktiğim yerde degil. Her yeri aradim yok sonra dedim belki eve gitmistir. Ve maalesef evde de yoktu hava kararmaya başladı annesi çığlık kıyamet tabi. Ve ben demedim kaybettim onu diye,bir yere doğru koşuyordu gitme dedim arkasından koştum o sıra düştüm yerden kalktigimda yoktu dedim yalana bak yalana. Camiden falan anonslar yapıldı üst üste ben de üç buçuk atmaya başladım artık. Sonra bir adam getirdi çocuğu üst mahallelerde tek basina dolaniyordu dedi. Bir daha da bana çocuk emanet edilmedi. Hoş,bir kere de erkek kardeşimi kaybettim yine oyuna dalıp ahahah o akrabamizin çocuğu arada bir gelirler bize hep aynı konu acilir allahtan çocuk bir halt hatirlamiyor ve ben hala aynı yalanı surduruyorum yıllardır ahahaha |