|
Kitapella Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sevgili Ocean artık günümüz Türkiyesinde su şişelerininde cam alternatifleri olduğu için yasaklanmasını beklemek bence doğru değil. Halk olarak bizler pet yerine cam şişeleri tercih etsek ve pet şişelerdeki hiç bir su, meyvesuları, kolalar,ayranlar vs alınmasa doğal olarak üreticiler tüketinin ihtiyacını karşılayabilmek için raflara sadece cam şişeler sürecektir. Bizler elimizdeki gücün hem farkında değiliz hem kullanmayı bilmiyoruz. Oysa firmaları terbiye edebilecek büyük bir irade gücüne sahibiz.
|
hanımefendi söylediklerinize harfiyen katılıyorum amma velakin, bunu yapabilmek için cehalet seviyesini aşmış bir toplum seviyesine sahip olmamız gerekiyor. bilinçli bireylerin yetiştiği bir ülke olması gerekiyor, bu söylediğiniz başka ülkelerde başarıyla gerçekleştirebilir ama türkiye için aynı şeyi söylemek maalesef pek mümkün değil. heleki günümüz türkiyesinde. zengin cam şişesinden içer, fakir pet şişeden. fakir pet şişeden almayalım der, zengin banane ben zaten camdan içiyorum der. cam şişesine geçilir, fiyatlar iki kat artar fakir hay dilimi eşek arısı soksun der.