Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Aralık 2018, 18:21   #10
Yunus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: sohbet.cc domaini boştadır isteyen alsın

dEathLeSs Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konuyu görür görmez kaptım hemen domaini.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kısa bir süre sonra satılığa çıkartmayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun kardeşim.Bende dün kızmıştım alan arkadaş mesajımızı bile beğenmedi diye

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:20 -->-> Daha önceki mesaj 17:19 --

BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senden de bir şey kaçmıyor. Böyle güzel boşta olan domain paylaşımlarını bekliyoruz

İnşallah kardeşim oldukça paylaşıyoruz.Şimdi elimde kizarkadas.org var satışa çıkardım ama burda paylaşmadım daha

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:21 -->-> Daha önceki mesaj 17:20 --

ZaLim Nickli Üyeden Alıntı
sanki bedava arkadaş

Bu devirde bedava birşey varmı kardeş

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver