@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , görüşlerimiz farklı olsun ki bir birimize renk katalım hayatın güzelliği de bu olsa gerek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zeki kadınları severim ama fazla zeki olunca @ilyada gibi oluyor kafayı yiyorlar sonra menepoz felan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. doğru diyorsun senin gibi bir güzeli ben merak ettiğim için forum geneline taşıyorum konuyu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
açıkcası merak ettiğim biri varsa forum üzerinden seni merak ediyorum yazıyorum şuan için merak ettiğim kimse yok sen hariç
sevildiğimi biliyorum sevginizi içinizde tutmayın direk yansıtın ayna olun güneş olun