Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Aralık 2018, 12:55   #10
Violent
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Boş zamanlarınızda neler yaparsınız

Zaman çok değerli bir kavram belirli yaşa geldiğinde daha çok anlıyorsun. Boş zamanım hiç olmuyor çünkü her zaman yapacak bişey buluyorum. Birde biraz hayatımda planlı yaşamayı sevdiğim için bir hafta sonrasına kadar planım belli oluyor. Boş vaktinde bile yapacağımı önceden düşünüyorum. Spontane de gelişiyor tabikide ama boş zaman kalmaması için mücadele ediyorum. Neler yapıyorum örnek verirsek hafta içi işe gidiyorum, iş çıkışı 3 gün spora gidiyorum zaten iki günüm boşta kalıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bir günü de piyano dersine gidiyorum o da bitti diğer günüm ark yada ailemle vakit geçiyorum hop hafta bitti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
en yoğun hafta sonları geçiyor erkek ark şehir dışından gelirse onla geçiriyorum gelmiyorsa kültürel etkinlikler varsa onlar takipte gidiyorum. Arklarla sosyal etkinlikler bugün biraz sonra sinemaya gidicem gibi gibi. Ne olursa olsun zamanınızı lütfen değerli geçirin hayat çok kısa bunu nerden biliyorum bir dönem sağlık problemi yaşadım çok şükür iyiyim ama zor geçmedi o günler. Her dakikanızın mutlu geçmesi dileğiyle... 🌸

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver